Aanbod Videoclips Nieuws Achtergrond Referenties Contact

Improvisatie cabaret

Improvisatie cabaret is interactief, muzikaal, geïmproviseerd theater. De acteurs gaan in gesprek met de zaal en stellen vragen over de thema’s van de dag. Wat vinden de deelnemers er van? Wat zijn hun eigen ervaringen? Vervolgens gaan de acteurs met deze inbreng aan de slag. Wat ze net uit de zaal hebben gehoord, spelen ze op een vaak komische, soms rake of ontroerende manier terug.

 

Improvisatie cabaret is in te zetten als opening, afsluiting of intermezzo, van twintig minuten tot een uur. De afgelopen tien jaar speelden we voor een groot aantal organisaties, zoals ABN AMRO, Achmea, KPN, Menzis, Ordina en ProRail (klik hier voor een referentielijst). In die tien jaar hebben we ons zowel inhoudelijk als muzikaal verdiept, zodat we nu één van de toonaangevende improvisatie cabaretgroepen in Nederland zijn.

Improvisatiecabaret

Theater, muziek en interactie met de zaal. Het publiek geeft input, die de acteurs zowel spelend als zingend, direct in de voorstelling verwerken. Het optreden wordt muzikaal ondersteund door een band van piano, bas en drums (duur video: 1 minuut 7 seconden).